Writing در آزمون آیلتس
برای شرکت در آزمون های IELTS و اخذ مدرک و کسب نمرات بالا در این دوره یکی از بخش هایی که زبان آموز می بایست در آن قوی باشد مبحث Writing می باشد. در واقع مبحث Writing در آزمون آیلتس سخت ترین و مهمترین مبحث در این دوره آزمون هاست که عدم تسلط کافی بر آن در کاهش نمره بسیار موثر است.
شاید تصور کنید بهترین راه حل، تمرین و مرور نمونه سوالات این دوره است اما باید به شما بگوییم که ابتدا باید مهارت های خود را بالا ببرید و سپس روی سوالات تمرین کنید و برای آزمون آمادگی پیدا کنید.
در مباحث آزمون آیلتس چهار بخش ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ است. در دوره های آموزش زبان به چهار مبحث فوق پرداخته می شود اما بخش رایتینگ همیشه کمتر از بقیه ی مباحث تمرین و تکرار و مهارت آموزی می شود.
اما غفلت از این بخش مهم به ضرر زبان آموز است و عدم یادگیری صحیح و تسلط در این مبحث برای شرکت کنندگان آزمون آیلتس برای آنها نمره قبولی را به دنبال نخواهد داشت.
در نتیجه اگر شما به دنبال اقدام برای شرکت در دوره های آیلتس هستید، از مبحث رایتینگ غافل نشوید تا بتوانید نمره قابل قبولی در این آزمون بین المللی دریافت نمایید.
در ادامه در رابطه با بخش رایتینگ آزمون آیلتس بیشتر صحبت خواهیم کرد. اگر به دنبال افزایش اطلاعات خود هستید ادامه ی این مقاله را مطالعه نمایید.
Writing
Writing در آزمون آیلتس دارای دو Task است. Task1 و Task2.
Task1:
در مقابل شما اشکال، نمودار و جداول موضوعات قرار می گیرد که موظف هستید درباره ی آنها اطلاعاتی را توصیف کنید.
این نمودار یا اشکال می تواند نقشه ی یک ماشین، یک دستگاه و یا فرآیند یا operation باشد که نیاز به تشریح مراحل آن است.
در این مرحله داوطلب می بایست با زبان آکادمیک یا رسمی تمام نکات مهم و مرتبط با موضوع را ذکر نماید.
برای اینکار به داوطلب 20 دقیقه زمان اختصاص داده می شود تا حداقل 150 کلمه بنویسند. همانطور که گفتیم ” حداقل ” به معنی اینکه کمتر نوشتن از این حد در کاهش نمره نقش اساسی دارد.
البته توجه داشته باشید که بیشتر از این حد نوشتن هم نمی تواند در نمره های بالاتر گرفتن موثر باشد.
در این مرحله زمان کوتاه است و نباید از هدر رفت زمان جلوگیری کرد چرا که طولانی تر شدن این مرحله زمان Task2 را کوتاه می کند.
تسکی که اهمیت آن در نمره دهی دوبرابر تسک قبلی موثر است. در نتیجه خارج از چارچوب تعیین شده عمل نکنید تا به نتیجه ی مدنظر برسید.
همانطور که گفتیم تعداد کلمات مجاز در این مرحله 150 کلمه است. اما فقط کمیت مهم نیست. در کنار کمیت، کیفیت هم مدنظر گرفته می شود. اطلاعات بی ربط و ناقص منجر به کاهش نمره می شود.
Task2:
در این تسک که مهمتر از تسک قبلی است؛ از داوطلب خواسته می شود؛ در رابطه با موضوعی به روش آکادمیک، رسمی یا خنثی بنویسد.
این نوشته می بایست مرتبط و بحث گونه و کامل باشد. مدت زمان در این مرحله 40 دقیقه و حداقل کلمات در قانون آزمون آیلتس در این مرحله 250 کلمه است.
همانطور که در بخش قبل کم نوشتن از این حد منجر به کاهش نمره می گردد در این مرحله نیز همین قانون برقرار است.
همچنین طولانی نوشتن منجر به افزایش احتمال خطا و نداشتن زمان کافی برای تصحیح و مرور می شود.
Task2 در نمره دهی مبحث رایتینگ آیلتس دو برابر Task1 است در نتیجه اگر مرحله اول را با موفقیت طی کنید اما در این مرحله نتوانید به خوبی پاسخ دهید؛ نمره ی قابل قبولی دریافت نخواهید کرد.
معیارهای نمره دهی رایتینگ
نمره دهی Task1
نمره دهی با معیارهای زیر سنجیده می شود:
- Task achievement
• Coherence and cohesion
• Lexical resource
• Grammatical range and accuracy
نمره دهی Task2
نمره دهی با معیارهای زیر سنجیده می شود:
- Task response
• Coherence and cohesion
• Lexical resource
• Grammatical range and accuracy